Cancun.com търси да наеме  „професионален турист“, който да живее в слънчевия Канкун, Мексико в продължение на шест месеца. Според прессъобщение от курорта искат да намерят подходящия човек, който да им помогне да покажат на останалата част от света всичко, което Канкун може да предложи – от културата и общността до красивите си хотели и девствени плажове.

Мексиканският курорт ще плаща по 10 000 евро на месец за този, който пожелае да опише преживяването си в най-луксозните хотели и най-добрите ресторанти.

Освен това, ще му се наложи и да пише за живота си, като всичко това е насочено към популяризирането на мексиканския град на американския пазар. Всички разходи на „професионалния турист“ ще бъдат поети от местните власти.

Надяващите се могат да влязат в конкурса като пуснат кандидатура в официалния уебсайт до 17 декември. Не е необходим опит, но в уебсайта е упоменато, че: „идеалният кандидат има уникално око за заснемане на истории, топлина в взаимодействието с други, мотивирана работна етика и отдаденост във висококачествената работа“. И те трябва да са навършили 18 години, да владеят писмено и да говорят английски и да са на разположение между март и август 2018 г. (с валиден паспорт).

Comments

comments