Вижте класацията ни, която подрежда най-красивите сред кралските особи по целия свят

 

Кралица Рания от Йордания

Тя се омъжва за крал Абдула II на 10 юни 1993 г. и има 4 деца. Кралица Рания е известна с участието си в благотворителни и културни дейности. Освен това използва социалните мрежи: YouTube, Facebook, Instagram и Twitter.

 

Диана, Принцеса на Уеслс

Лейди Даяна Спенсър се жени за принц Чарлз през юли 1981 г. и е майка на принц Уилям и Хари. Диана била известна с благотворителната си работа, както и с нейния стил. Тя е убита в автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 г., но все още остава модна икона и „кралицата на сърцата на хората“.

 

Принцеса Мария, Дания

Тя е съпруга на Фредерик, княз на Дания. Официалният им ангажимент и бракът им бяха обект на голямо внимание от страна на медиите, които го нарекоха модерен „приказен“ романс между принц и обикновен. Мери беше избрана за жена на годината от датското списание.

Принц Филип, Гърция и Дания

Принц Филипс е 5-то и най-малкото дете на крал Константин II и кралица Ан-Мари. Завършва университета в Джорджтаун и в момента работи в Ню Йорк с хедж фондове.

 

Принцеса Мадлин, Швеция

H.K.H. Prinsessan Madeleine.

Принцеса Мадлен е омъжена за британския американски финансист Кристофър О’Нийл. Те имат две деца- една дъщеря, принцеса Леонор и син, принц Никола. На 27 август 2017 г. бе обявено, че очакват третото си дете през март 2018 г.

 

Кралица Летиция, Испания

Красотата на испанското кралско семейство. Тя беше професионална журналистка, но загърбва всичко, когато се жени за родината си. Летиция и крал Фелипе VI имат две дъщери: Леонор, роден през 2005 г., и Инфанта София, родена през 2007 г.

Принцеса Амеера на Саудитска Арабия.


Тази саудитска арабска принцеса и филантроп е възпитана от разведената си майка и баба и дядо си. На 18-годишна възраст се запознава с принц Ал-Уейлд бин Талал, докато провежда интервю училищен вестник. Те в крайна сметка се женят, но се развеждат през ноември 2013 г. Принцеса Амеера завършва университета в Ню Хейвън със специалност „Бизнес администрация“.

 

Принц Карл Филип от Швеция.


Той живее в центъра на Стокхолм със съпругата си, принцеса София и двамата им сина, принц Александър, роден през 2016 г. и принц Габриел, роден през 2017 г. Принц Карл Филип е много атлетичен и спортува като плуване, плаване, футбол и ски.

Comments

comments