Продажбата на лотарийни игри, които са по своята същност хазартни игри и продажбата на така наречените лото игри, според българските закони се извършва на точно определени и обособени места места. Само че за Националната лотария законите не важат! И никоя българска държавна институция не реагира? Комисията по хазарта, например….По нашите закони е абсолютно забрането продаването на талони и залагането на лотарийни игри да се извършва в търговски обекти! Защо ли?…Ами защото някои хора се казват …Делян Пеевски!!! Защо Еврофутбол например няма разпространение извън обособените от него пунктове?

Любомир Чернев

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001829211901&hc_ref=ARSZumf6GyrxYj8xp2s2OV-w6qTKBYhcD-vh6Y0bIrAFV5rvnr1GfY730-C-xRcw37A&fref=nf

В допълнение на предишния ми пост. Купувам си моя вестник „Тема спорт“ почти през ден от Лафка. Там е страшно! Като започнеш от майки с колички с бебета, минеш през работници от различни фирми с „фирмно облекло“, преминеш през домакини и малко възрастни жени и свършиш с пенсионери…Трагедия тотална! Всички пускат за различните джакпоти и купуват талони на Националната лотария. Безумие пълно и безвремие страшно! Чакам по 15 – 20 минути за да си купя един вестник! През живота си съм изтъркал не повече от 50 талона – като поне 30 от тях са били от спорт – тото и около 20 от Националната Лотария и от Лотария България. Не мога да разбера какво става с нас! Направо е страшно! И жалко, разбира се. И ще става все по-страшно и все по-жалко! Това би е българският народ? Май е това…Ама все още не вярвам!

Comments

comments