Росалин Наков представи новата си песен „Любов“ в интервю пред радио Хоризонт. Песента е изпълнена от Васил Петров, а текстът е дело на поетът Ангел Симеонов: Всички ние работихме с голямо желание върху песента „Любов“. Това бяхме: аз, Ангел Симеонов, Васил Петров, Цецо Недялков, Ивайло Звездомиров, Теодор Янков“.

„Зад тези инструменти стоят едни изключителни музиканти“, коментира композиторът. Електронната музика има своето заслужено място, според него,  но колкото и да е съвършено и близко до истинския звук, този вид музика се различава от акустичната по това, че зад акустичната стоят едни страхотни музиканти, които влагат своята емоция, интерпретация и щрихи.

За мен е огромна чест, привилегия и несравнимо удоволствие да работя с такива големи имена в българската музика, защото това са доказани професионалисти. За мен е голям подарък, че мога да работя с тези хора„, коментира композиторът .

Росалин Наков представи още песента „Има те“, текстът към която отново е на Ангел Симеонов и е изпълнена от Орлин Горанов.

Ангел Симеонов не престава да създава страхотни текстове, с които ще призная, че работя много лесно, споделя още Росалин Наков.

Още една песен, която композиторът представи пред радио Хоризонт беше „Бряг за двама“, дело на поетът Ангел Симеонов и изпята от Васил Петров.

 

Comments

comments