Милиони нови снимки от обикновени потребители, знаменитости или професионални фотографи се качват всеки ден в Интернет. Най-добрите снимки печелят популярност и се превръщат в легендарни, често променяйки начина ни на живот. Вижте за какво говорим

Най-красивият престъпник

Този поглен несъмнени ще ви открадне сърцето. Такава беше и реакцията на интернет обществото към снимките на

, а през 2014 г. снимките му се появиха на Facebook страницата на полицейското управление на Стоктън в Калифорния. Мейкс подписва договор, още преди да излезе от затвора с агенция за модели.

 

Селфи на наградите за „Оскар“

Това вероятно е едно от най-епитечните селфита от последните няколко години. Е, както каза Елън, би било още по-добре, ако ръцете на Брадли Купър бяха малко по-дълги.

 

Заветният Оскар на Леонардо

Той чакаше това прекалено дълго и определено заслужи този Оскар. По време на церемонията Леонардо Ди Каприо прави жест със средния си пръст и никой не знае дали е съвпадение или не. Интернет обществото обаче дълго няма да забрави това.

 

Намръщената котка

Тард Котаракът само изглежда ядосан. В действителност тя е много сладка. Невероятният външен вид на котката беше забелязан от цял свят: през 2013 г. котката спечели наградата Webby за „Мем на годината“ и до края на 2014 г.  донесе над 100 милиона долара на нейния собственик.

Любовта става по-силна с годините

Това е просто още едно доказателство, че тези двамата трябваше да бъдат заедно. Барак и Мишел никога не са смутени да показват своята обич на публично място.

 

Спорната рокля

Изненадващо, една рокля не се нуждае от красив собственик, за да стане известена. На пръв поглед няма нищо особено. Единственото нещо е, че никой не знае дали е златен и бял или черен и син. Във всеки случай, тази рокля предизвика много спорове сред интернет общността. Ще си спомняме за това дълго време.

Бионсе и близнаците

Самата Бионсе винаги споделя съвсем различни видове снимки. Месец след раждането на близнаците си, Сър и Руми, певицата отново беше в перфектна форма.

Шампанското и Ким

Ким Кардашиан и нейното семейство направиха огромен принос в събирането на най-запомнящите се снимки в света. Едва ли има друго семейство, вдъхновяващо толкова много мемове.

Езикът на Майли Сайърс

Леко похотливото поведение на знаменитостите в миналото предизвика много статии и неприятни (но верни) сравнения. Необходимо е обаче да признаем, че Майли е пораснала и сега се държи по-добре, правейки невероятно щастливи феновете си.

Следвай ме

Руската двойка Мурад Осман и съпругата му Наталия впечатлиха (и продължават да ни впечатляват) с красивите си „последвай ме“ снимки. Въпреки цялата красота на снимките, те също вдъхновяват много пародии. Е, това е просто още едно доказателство, че абсолютно всичко може да бъде парадизирано и подигравано в интернет.

Comments

comments