Ако имате желание да подобрите уменията си за изкуство и фотография или да развиете бизнеса си по смислен начин, можем да помогнем. Избрахме разнообразно творческо онлайн обучение от сайтове като CreativeLive, Craftsy и Brit + Co. Те предлагат хиляди начини да изградите уменията си от уюта на собствения си дом – и по време, когата на вас ви е удобно.

ФОТОГРАФИЯ

Startup Library: Photography, Craftsy:  Получихте ли цифрова камера за Коледа тази година? Този клас ще ви помогне да навигирате и да контролирате новата си играчка, докато усвоявате съвети за снимане на различни теми.

iPhone X: бързо ръководство за страхотни снимки + Videos, CreativeLive: iPhone X идва със звездна камера. Вижте как да извлечете максимума от вашето устройство, като разберете основните техники за заснемане на велики портрети, пейзажи и др.

Въведение в алтернативната обработка на фотографията, CreativeLive: Ние сме склонни да мислим за повечето фотографии като цифрови, но има един тон алтернативни процеси, които са съществували в продължение на много време. Разбирането как да ги използвате може да предложи нова перспектива за вашата работа.

Работа с четки в Photoshop® CC, CreativeLive: инструментът за четки е мощен начин да добавите артистичност към снимка. С този клас, ще получите уроци за това как да създавате, организирате, илюстрирате и ретуширате с четки.

Пейзаж за изобразително изкуство и фотография за пътувания, CreativeLive: Този курс  преподава  пейзажи и въздушни фотографии от професионалистите Питър Истуей и Тони Хюит. Те показват как, между другото, да включите вашите идеи и емоции в ландшафтната фотография.

ИЗКУСТВА И ЗАНАЯТИ

Как цветът ви влияе: какви науки разкрива, Craftsy: Научете как да използвате цветовете, за да подобрите творческата си работа, от изкуството до дизайна и фотографията.

Скициране на гледната ви точка, Craftsy: Извличането от живота е трудно, но този клас ще ви покаже как да „опростите заетите пространства“ и да познавате перспективата толкова добре, че можете да го правите интуитивно.

Пастелни моливи Essentials, Craftsy: Ако обичате пастели, но мразете бъркотията на пастелните пръчици, моливите са чудесна алтернатива. В този курс може да научите основите.

Цветни моливи Портрети за молив, Craftsy: Нарисувайте любимите си пернати приятели с цветни моливи, докато изучавате техниките с тях напр. баслояване и смесване.

iPad илюстрация в Procreate, Brit + Co: Можете да създадете страхотни илюстрации на iPad! Илюстраторът и топ дизайнер Моли Жак учи как става това, стъпка по стъпка.

 

ТВОРЧЕСТВО

Подкастинг за Crafters и Makers, CreativeLive: Помислихте ли за стартиране на подкаст? Научете как да стартирате шоу, което ще ви позволи да продавате творческия си продукт или услуги.

Маркирайте своя творчески бизнес, CreativeLive: Ефективната марка разказва историята на бизнеса ви. Инструкторът Меган Ауман ще ви покаже как да създадете и приложите стратегия за марката.

Увеличаване на доверието в онлайн бизнеса си, CreativeLive: Доверието е от жизненоважно значение за натрупването и задържането на клиентите. Научете правилата за поверителност и условията, които са достъпни и прозрачни.

Прост Email Marketing за Makers, CreativeLive: Увеличаване на клиентите и увеличаване на продажбите с ефективен email маркетинг. Разберете как да създавате имейл, който няма да ви отнеме дълго време за написване и ще ви донесе резултати.

Свържете се с клиентите си в социалните медии, CreativeLive: Социалните медии са важен компонент на всеки бизнес – потенциалният обхват е удивителен. Инструкторът Ерин Долар ще демонстрира стратегии за създаване на съдържание, които можете да използвате в Instagram и Pinterest.

Comments

comments