Ако някога е имало артист, който е бил пренебрегнат и неоткрит, то това е той.

Музикантът Нако Биър смело се опитва да накара слушателите да се чувстват като че ли имат нов прекрасен свят, през тази музика. Той иска да махне ограничителната линия между слушатели и музиканти.

Заедно с групата „Medicine for the people“, той се опитва да осъщесвти тази си идея. Тяхната музика е смесица от различни културни и музикални влияния.

Хармонията между човек и природа, която ще видите в клипа Aloha ke akua е пресъздадена като най-естественото сношение, като че ли това е което вселената очаква от нас и това би ни сплотило. Самата песен разказва за истинската история на Биър. Майка му е била изнасилена от баща му и той е, както сам се изразява, „продукт“ на този инцидент.

За мисията си той казва, че има много места и хора, които се нуждаят от внимание и любов и защо да не ги получат чрез музика.

Не можем да отречем красотата на визуалния разказ, който ни представя. Чрез не го ни се напомня да бъдем честни, сурови, жестоки със себе си и в същото време да бъдем смели.

Нако Биър е американски музикант, роден в Портланд, Орегон. Има смесен етнически произход. Той започва да свири на пиано на шест годишна възраст. Неговото творческо вдъхновение е желанието да бъде преодоляно културното различие.

Comments

comments