На 12 август от 14:00 до 17:00 часа пред галерия „Академия“ малките художници от Лятната академия за деца и ученици на НХА ще преобразят градинката и алеята, като я превърнат в ледения дворец на Снежната кралица.

„На алеята ще ни посрещнат лютите северни ветрове… Ще попаднем в омагьосания свят в дяволското огледало… И ще се опитаме да развалим магията с творчество и доброта.“ – споделя Мария Ландова ръководител на проекта на НХА и допълва „Пред нас ще дефилират и ще пеят децата, които направиха декорите и куклите към детския мюзикъл – „Малка снежна приказка“.

Посланието

Младите хора имат специална мисия в борбата с многоглавата хидра на Злото. Пошлоста, грозотата, завистта, омразата, липсата на съчувствие и обич са нейните хищни глави.

Какво ще правим:
Децата ще преобразят градинката и алеята, като я превърнат в ледения дворец на Снежната кралица. На алеята ще ни посрещнат лютите северни ветрове… Ще попаднем в омагьосания свят в дяволското огледало… И ще се опитаме да развалим магията с творчество и доброта.
Пред нас ще дефилират и ще пеят децата, които направиха декорите и куклите към детския мюзикъл – „Малка снежна приказка“ -музика и либрето Бойко Богданов.

Comments

comments