Мис Палестина София Алхадра ще участва в надпреварата за титлата Miss MAXIM Beauty Prix 2017. 

23-годишната красавица неотдавна се дипломира с отличие като Биолог в Софийския Университет.  Мечтата й е да продължи да учи Магистратура –  специалност Журналистика и Медия. Притежава способността моментално да обръща всяка дума на обратно, с която забавлява приятелите си. На международен конкурс, в който говори за свободата и мирау както и за болката от тяхната липса, получава призванието  Мис Палестина. Така и в държавата, от която са корените й, я наричат с тази титла. И често я канят на свои събития.
В журито на конкурса също има неочаквани изненади. Скандалната бизнесдама Аниела Милушева, забъркана неотдавна и с Валери Божинов, ще даде своя глас за хубавиците.
Kрасавиците ще дефилират в три тура. Първият тур ще представи най-новата колекция за модерната жена, излъчваща интелект и сексапил на пловдивския бутик LA SPECIALE.
Един от водещите български дизайнери на бални и булчински рокли – Стоян Радичев, ще превърне кандидатките за титлата в принцеси с най-новата си колекция официални тоалети. Модна къща АГРЕСОР също подготвя изненадващо ревю по време на конкурса, за който вече тече гласуване в категория Любимка на публиката. Тя ще бъде избрана в страницата на ресторант Maxim Pool and Garden.
Домакинът на събитието – Maxim Restaurant and garden, е разположен  в полите на Витоша на територията на бившия Дипломатически клуб в комплекс Глория Палас, основан през далечната 1962 г.  Ресторантът, в който неотдавна се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на Спорт Тотото, разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.

Comments

comments