Мивки за баня, вдъхновени от грамофонни плочи. Защо не? Нека  танцуваме, докато мием зъбите си сутрин! Меломаните и особено любителите на класика могат да създадат една музикална атмосфера дори и в банята чрез това необичайно обзавеждане. 

Любителите на музиката с афинитет към виниловите плочи ще се радват на новата колекция Винил, създадена от марката Керамика Олимпия. Колекцията е проектирана от художествения директор на марката Джанлука Палуди. Новата линия мивки за баня са моделирани от съчетанието на конзоли за игра от 70-те години и DJ настройки.

Въпреки че концепцията може да звучи като романтичен дизайн на ретро визия, естетиката на колекцията е модерна и елегантна. Изработени в различни размери и цветове, всеки обект е с дървена основа с вдлъбнати мивки. В центъра на басейна се изобразяват винилови произведения на изкуството, наподобяващи ретро звукова система. Кранчето на мивката наподобява писалка, а кранове, оформени като  копчета за усилване на звука, могат да бъдат използвани за регулиране на водния поток и температура.

Стилната мивка включва и рафт за съхранение на тоалетни принадлежности ,закачалка за кърпа, кожена тоалетна чанта и дори огледало със  светодиоди. Така  светлините приличат на аудио еквалайзер. А кое е най-хубавото ли?  Всяко парче е оборудвано  с вградени тонколони с Bluetooth, така че да можете да слушате любимите си мелодии, докато избелвате зъбите си например. Какъв чудесен начин да започнете деня!

За презентацията е нужен JavaScript.

 mymodernmet.com

Comments

comments