Обичате ли късното море? Когато времето е топло, но не горещо, морската вода е все още като чай, а напливът на туристи е понамалял? В такъв случай Арт комплекс Анел е вашето място.

Комплексът предлага на своите гости място, където могат да релаксират и да се подмладят в артистична и спокойна атмосфера.

Намира се във вилната зона на Созопол, на 35 км южно от Бургас, като има осигурен трансфер от и до летището.

Комплексът разполага с 13 невероятно красиви триетажни къщи, изградени върху над 20 дка площ сред изобилна зеленина на брега на Черно море. Във всяка от тях има апартаменти и стаи с всички удобства плюс големи тераси, от които се открива приказна гледка към морето и близкия залив. Освен това само тук имате уникалната възможност да видите отблизо скулптури на едни от най-изявените български автори като Крум Дамянов, Валентин Старчев, Величко Минеков, Павел Койчев, Вежди Рашидов, Емил Попов, Иван Славов и други. Техните творби са разположени навсякъде из комплекса.

В райското кътче могат да почиват не повече от 100 човека, което е допълнителна гаранция за спокойствие и комфорт.

На слънцето и водата можете да се наслаждавате на някой от трите обособени плажа с чадъри и шезлонги. Единият е директно до морето, другите два са край басейни с морска вода. А ако искате да съчетаете приятното с полезното, можете да поспортувате във фитнес залата и на тенис корта или да се поглезите в спа центъра.  

Разбира се, има и уютен ресторант на два етажа с две тераси, от които се открива същата прекрасна гледка към морето и залива, а храната е просто превъзходна. Тук ще ви предложат всичко – от току-що уловени миди и риби до вкусни гозби и барбекю. Но ако все пак решите сами да си готвите, няма проблем. В някои от апартаментите има кухня, в която ще намерите всичко необходимо, за да си приготвите закуска, обяд или вечеря.

И между другото, Арт комплекс Анел посреща своите гости през цялата година. През зимата единият от басейните се отоплява с помощта на соларни панели. Каква наслада само!

„Нестинарка“ – скулптор Величко Минеков

„Коне“ – Емил Попов

„Разпятие“ – Крум Славов

Comments

comments