Някога да имаш блог беше много готино, а коментарите в него повдигаха самочувствието ти. Днес обаче блоговете са на заден план, изместени от платформи като Инстаграм, в които някои потребители имат хиляди и дори милиони последователи. Такива хора имат достатъчно знаят как да превърнат вашите лайкове в пари. В днешната ни галерия ще ви представим 10 популярни акаунта в Инстаграм, които носят милиони на своите собственици. Тези модели успешно са превърнали своето хоби във високоплатена кариера.

Днес Даниел

има 1,7 млн. последователи и вече е успешен модел. Въпреки че тя не обича да говори за пари, се знае, че Даниел печели по 15 хил. долара на пост.

 

Киара Ферани

Блогът на италианката The Blonde Salad, е вече на 9 години. Ако го разгледате ще видите и трансформация на Киара – от никому неизвестна блондинка, която се снима с дизайнерски чанти, до истинска модна икона.

Уенди Нгуен

Уенди е завършила колежа „Бъркли“ със специалност „Психология“, но основното ѝ занимание изобщо не е в тази сфера. Тя изкарва парите си благодарение на постовете ѝ в Туитър, Фейсбук и Ютуб. Видеото ѝ, в което показва 25 начина да носите шал, е гледано 25 млн. пъти и я направи изключително популярна.

 

Брайън Уамбао

Той е вероятно е една от най-енигматичните фигури в света на модата в момента. Преди години 24-годишният филипинец започва своя профил със снимки от пътуванията си, а после се прехвърля на постове за мода.

Ейми Сон

Getting ready at the @plaza_athenee for my last show. #pfw

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Ейми Сон е блогърка и интериорен дизайнер от Калифорния. Нейният блог – Song of Style, е първата платформа, на която Ейми търси самоизява. Отначало тя публикува работата си безплатно, но когато става известна, решава да трансформира идеите си в пари.

Антоанет Кулас

@comino.couture 💙

A post shared by A N T O I N E T T E M A R I E (@sydneyfashionblogger) on

Антоанет Кулас е успешна блогърка от Австралия. Преди 3 години тя започва да публикува снимките си за удоволствие, но днес профилът ѝ в Инстаграм има 1 млн. последователи.

Джули Сариняна

I like velvet & pretty walls. 💕

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Тя има изключително успешен блог, наречен Sincerely Jules, който се чете от хиляди души всеки ден.

Виктория Одинцова

Today's looks 👀💙 Ph: @mavrin #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

Виктория Одинцова от Санкт Петербург е успешен модел в Русия. Нейните провокативни снимки са събират много внимание и печелят на момичето много корици на списания.

 

Амра Олевич

A post shared by Amra Olević (@amrezy) on

Тя е една от най-известните гримьорки в Инстаграм. За своите 5,5 млн. последователи Амра всекидневно подготвя клипчета със съвети за красота

Comments

comments