И така,оказва се,че всичко,което предизвиква шум,доставя удоволствие на тълпата.А, от какъв шум ни вибрират до спукване тъпанчетата сега ли?Ами,от шантави ваканционни здравословни поучения!!!

… 6 август… Лято…Жега…Море…Плажове…Йоги…Масажи…Медитации…Пиене на сребърна вода..Други ,изоглавени здравословни мурафети….Изваяни с умопомрачителни диети тела….Инсулти…Инфаркти!!!… И затова,ето ги летните съвети на специалиста…

Въпрос: Докторе, чувал съм, че специални упражнения за сърцето могат да удължат живота му .Вярно ли е?

Отговор: Сърцето е с различно генно-програмиран брой удари в живота на всеки от нас.Не ги изразходвайте напразно.Всичко,което го претоварва в крайна сметка го изтощава . Нарочното му пришпорване не ви прави по-дълголетни,както не удължавате живота на автомобилния двигател,форсирайки го.Искате ли да живеете по-дълго,ударете го на почивка!

Въпрос: Трябва ли ограничим месото и да ядем повече плодове и зеленчуци ?

Отговор: Трябва да се възползваме от ефективността на логиката.Какво яде кравата?- Сено и царевица.Какво са те?-Зеленчуци!Следователно пържолите не са нищо повече от ефективен механизъм за предоставяне на зеленчуци за вашата хранителна система. Нуждаете се от зърно? Яжте пилешко!Говеждото е добър източник за листните зеленчуци,като марули и салати. Дори и свинската сланинка ви дава 100% от препоръчителния дневен прием на растителни продукти .

Въпрос : Трябва ли да намалим приема на алкохол ?

Отговор: Категоречно,не! Виното се произвежда от плодове. Конякът е дестилирано вино.Уискито,водката и бирата се правят от зърно.Така,че:Наздраве!

Въпрос: Вредни ли са пържените храни?

Отговор : Вие не ме слушате ! Днес,храните се пържат предимно в растителни масла. Всъщност при топлинната обработка те са просмукани с тях.Е,как е възможно приемът на повече зеленчуци да е нещо лошо за вас?

Фотограф: Надежда Корчева

Въпрос: Да избягваме ли шоколада?

Отговор: Да не сте луди ? ! Ало-о-о-о!…Той е какао на зърна-друг плод!

Въпрос: Добър спорт за подържане на фигурата ли е плуването?

Отговор: Ако наистина помагаше на фигурата,как да си обясним тялото на кита?…

Въпрос: Коя е най-важната форма свързана с лайфстайла?

Отговор: “ Кръгът „!Докато някои пазят линия,вие пазете окръжност!

Ето каво сочат последните изследвания по света и унас:

  1. Японците ядат много малко мазнини

и получават по рядко инфаркти от нас.

  1. В мексиканците ядат много мазнини

и получават по рядко инфаркти от нас.

  1. Китайците пият много малко червено вино

и получават по рядко инфаркти от нас.

  1. Италианците пият много червено вино

и получават по рядко инфаркти от нас.

  1. Германците пият много бира,набиват здраво колбаси и мазнини

и получават по рядко инфаркти от нас.

ИЗВОД:

Яжте и пийте,колкото и  каквото ви се харесва !…Казано е: „По-добре повече за пиене,отколкото по-малко за ядене!”

Драги ме читателю,приятелю,надявам се,че успяхме да отстраним всички заблуди,свързани с храните и диетите.

И не забравяйте :Животът ни НЕ трябва да бъде пътуване към гроба,в очакване да напъхат в него за вечни времена,изстрадалата ни от диети,атрактивна и добре подържана фигура.По-добре е да не бързаме…Да боксуваме странично- с чаша „Шардоне” в едната ръка – шоколад в другата…А добре употребеното в житейския ни път тяло и яко изразходваните му,изстрадали органи да викат:Ех,че пътуване беше!…

 „Свет/СК/овъртеж”

 Толкова за лятото…жегата…йогите…масажите…медитациите… умопомрачителните диети…други ,изоглавени здравословни мурафети и пр. … Време е да се насочим към ивентите-така де,събитията и светското им отразяване,каквато комай ми е работата.

Нито времето-променливо като българският политик,нито глобалната финансова криза,успяха да озаптят “светСКовъртежа” по света и у нас.

„Перде кириз…Curtain view…или Изазад завесата“…в няколко изречения

 Лято е!Жега е!На планина,на море или на вилата-всеки се спасява поеденично и както е тръгнало,ако не се присъединя към купона на спасяващите се тук и там,съм на път да се превърна в “ходеща липса на информация”.Е,всъщност,не е чак толкова страшно положението.

Яхти, море и палми в новото видео на Deep Zone Project.

* Тайни на пясъка“ е заглавието на най-новото видео на Deep Zone Project, което вече направи своята успешна премиера. Информация на ухо: изкусителната Нелина и дъхоспиращите руси близначки от Double Voice са главни действуващи тела и гласове в основата на  видеото ………………….……………………Подробности…See Мore … И пр…. вижте в  БЛОГА…………………„Винаги в неделя,но не всяка неделя”… Той е тук!

Иван Танев

Comments

comments