Sofiapres.com получи приз за онлайн медия на годината, на Осмото издание на Годишните награди за журналистика. Церемонията се състоя във Военния клуб, а организатори на наградите бяха VIP Communication PR.

Наградата беше връчена на главния редактор на Sofiapress Десислава Христова. „За нас тази награда означава много, тъй като Sofiapress е сравнително нова медия, която се стреми да събере културата и изкуството на едно място. Това признание означава, че  вървим в правилната посока“. Това заяви Христова по време на връчването.

Посолството на Кралство Мароко, начело с Н.Пр. г-жа Закиа Ел Мидауи, бе почетен гост на Годишните журналистически награди. Н.Пр. г-жа Мидауи. връчи голямата награда за цялостен принос журналистиката у нас на 95-годишния главен редактор на в. „Истина“ полк. Дянко Марков.

Сред останалите наградени бяха Гала с шоуто на НТВ „На кафе“; водещият на БТВ Антон Хекимян; главният редактор на Блиц Ивайло Крачунов; сериалът „БезГранична вяра“ на телевизия In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква,  както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал, журналисти от печатни и онлайн медии,

Събитието съвпадна с 12-ия рожден ден на организаторите от ВИП Комюникейшън, които представиха премиерно авторския филм на Ученическия парламент „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“, спонсориран от едноименната благотворителна кампания на агенцията.

Водещи на церемонията бяха съорганизаторът на медийните награди – журналистката и пи ар Патриция Кирилова и Георги Детелинов. 
Партньор на церемонията бе Салон Журналист към СБЖ. 

Comments

comments