От създаването си през 2005 г., YouTube се превърна в една от най-големите платформи за нови знаменитости в интернет. По това 2017 година не се различава по нищо. Топ 10 на видеоклиповете на YouTube за годината са събрали повече от 633 милиона показвания, общо с 83 милиона в сравнение с миналогодишния списък.

Те са гледани общо 40 милиона часа, а каналите, от които ги създават, имат повече от 55 милиона абонати. Ето един поглед към видеоклиповете в YouTube, които получиха най-голямо внимание през 2017 година.

1. Докато не станем прах – Oyster Masked | THE MASK SINGER 2

Това представяне от популярен конкурс за пеене в Азия, беше най-популярният видеоклип на годината в YouTube с повече от 181 милиона показвания. Шоуто, наречено The Mask Singer, изисква от изпълнителите да носят сложни маски, за да прикрият самоличността си.

 

ED SHEERAN – Shape of You | Kyle Hanagami Choreography

 

С повече от 118 милиона показвания,  тази версия на „Shape of You“ е най-гледаното хореографско видео на платформата за всички времена, според YouTube.

 

Ping Pong Trick Shots 3 | Dude Perfect

Това видео документира сложния и хипнотизиращ изстрел на пинг-понг топче, изпълнен от Dude Perfect. Това е второто най-популярно видео на групата досега.

 

Darci Lynne: 12-Year-Old Singing Ventriloquist Gets Golden Buzzer – America’s Got Talent 2017

Журито на The America’s Got Talent беше толкова впечатлено от Дарси, че я изпратиха моментално да участва в предаванияа на живо. Дарси от своя страна стана любимка на малки и големи.

Ed Sheeran Carpool Karaoke

Поп певицът Ед Шейран с участието си в Carpool Karaoke на Джеймс Кордън маркира третата поредна година, в която сериите са включени в ТОП списъци на YouTube. Миналата година Carpool Karaokeс участието на Адел заяви, зае първо място.

 

Lady Gaga’s FULL Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show | NFL

 

“INAUGURATION DAY” —A Bad Lip Reading of Donald Trump’s Inauguration

 

history of the entire world, i guess

 

In a Heartbeat – Animated Short Film

 

Children interrupt BBC News interview – BBC News

 

 

Comments

comments