Диалози с гражданите по време на посещенията на европейски комисари в България

Представителството на Европейската комисия в България има удоволствието да Ви покани на четири публични дискусии в София в рамките на инициативата на ЕК “Диалози с гражданите”.

На 25 октомври (сряда) от 09.30ч в Гранд Хотел София г-н Стефано Мансервизи, ръководител на Генерална Дирекция “Международно сътрудничество и развитие” на Европейската комисия ще в участва дискусия на тема “Ползите от глобализацията и политиката за развитие на ЕС. Предизвикателства пред Българското председателство на Съвета на ЕС”.

Същия ден от 17.00ч в София Хотел Балкан еврокомисарят по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността между половете г-жа Вера Йоурова ще разговаря с бизнес лидери, представители на синдикални и работодателски организации за бъдещето на Общия регламент относно защитата на данните.

На 26 октомври (четвъртък) от 16.00ч в Софийска градска художествена галерия г-н Димитрис Аврамопулос, комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи и гражданството ще проведе граждански диалог на тема “Крепостта Европа? Миграция и сигурност в ЕС”.

На 27 октомври (петък) от 12.00ч в Аулата на Софийски Университет “Св.Климент Охридски” еврокомисарят по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер ще коментира как бюджетът на ЕС да служи най-добре на гражданите, достатъчно ли са парите по области, ще намалеят ли публичните средства след Брекзит.

Повече информация за събитията ще откриете на нашата интернет страница .

Там можете да следите прякото излъчване на събитията и да задавате въпроси чрез профилите ни в социалните мрежи Фейсбук и Туитър.