Нова семейна образователна програма в Националния военноисторически музей

„Животните на фронта” – за любовта между човека и животните

В началото на пролетната ваканция Националният военноисторически музей стартира най-новата си образователна програма – „Животните на фронта“.

Кои са едни от най-верните приятели на фронта? А кои са най-бързите пощальони по време на война? Могат ли кучетата да бъдат санитари и имат ли място камилите в армията? Отговорите на тези и други любопитни въпроси дава най-новатаобразователна програма на Националния военноисторически музей  – „Животните на фронта“.

Програмата е вдъхновена от любовта между човека и животните, която оцелява и в най-тежките условия по време на война. Малките приятели на музея и техните родители ще могат да научат какви задължения имат животните на фронта и какви качества проявяват те, за да бъдат полезни на войниците.

„Животните на фронта“ е предназначена за деца от 6 до 11 години, провежда се в групи до 20 човека и е неоходимо предварително записване на тел. 088 660 4229. Всички участници в програмата заплащат такса от 2 лв., както и входен билет според утвърдения ценоразпис на НВИМ.

Специалното предложение на Музея към семейната публика стартира в началото на пролетната ваканция, като първите издания на образователната програма ще се проведат в почивните дни на 30 и 31 март, както и на 6 и 7 април от 11.00 ч на адрес София, ул. „Черковна” № 92, тел. +359 2/946-18-05.

Avatar

About Златка Вълканова

View all posts by Златка Вълканова →