Световен дебют на фризьорски мапинг в Пловдив

За пръв път в света зрелищен коафьорски 3D-мапинг бе представен в Пловдив. Впечатляващият виртуален мултимедиен спектакъл бе част от т.нар. “Сребърно парти” в клуб “Мегами”, което е част от съпътстващата програма на стартиралия в петък XXVII Италиански фестивал на красотата и прическата, съобщиха организаторите от “Christian of Roma”.

Триизмерната атрактивна прожекция с експлозивно въздействащ музикален фон, наречена “Chrevolution”, “качи” на сцената намиращи се в различни точки на света стилисти от гигантите във фризьорството “Alfaparf”, “BES”, “OWay” и “Sexy Hair”. Притихналата многобройна публика стана свидетел на преобразяването на 4 представителки на различни антропологични етно-географски общности – средиземноморска, скандинавска, азиатски тип и мулатка. Метаморфозата на красавиците бе извършена с претворяване на визиите на моделите от фризьорите, които ползваха продуктите си и следваха своите собствени тенденции.

Прическата на Николета Лозанова бе променена за секунди от личния ѝ фризьор Венелин Кондаков

 

3D-зрелището неусетно премина в реално случващото се на сцената шоу на стилистите от “L`anza”. Екипът на бранда начело с българския фризьор Конда наживо изработи във футуристичен стил своите 4 варианта за визии на красавиците с изначално различна външност. Изненадата за публиката бе 5-ият модел сред тях – плеймейтката Златка Димитрова. С този иновативен подход на визуализиране публиката успя да види в рамките на няколко минути как едно и също момиче може да изглежда по 5 различни начина според критериите и посланията на различни творци.

“Чесита Коледа”, приветства присъстващите лорд Евгени Минчев, шегувайки се с падналия сняг сутринта. Като водещ той си партнираше на сцената с Александра Богданска. Вдъхновени от излъчения кратък филм за 25-годишната история на компания “Christian of Roma”, двамата водещи в сребърни тоалети според дрескода на партито поканиха на сцената поредната за вечерта звезда – колоритния участник от британския “Х Фактор” Амрик Чана. Певецът с индийски произход буквално нажежи атмосферата с интерпретациите си на хитовете “Pump The Jam” на групата “Технотроник” и “A Deeper Love” на Арета Франклин. Миниконцерт изнесе и “любимката на народа” Тони Димитрова. Известната и като българската Бони Тейлър певица от Бургас изпълни нейното парче “It`s A Heartache”. Заедно с китариста си Росен Сеновски и дуетната си половинка Миро Станчев разпяха публиката с неостаряващото заглавие “За кой ли път”.

Колоритният певец от британския Х Фактор Амрик Чана взриви публиката с дискотечни кавъри от близкото минало

 

Премиера имаше и химнът на компанията юбиляр “Christian of Roma”, изпълнен от бенда на Тасе Шарков. Самият той е автор на музиката и аранжимента, текстът е написан от Яница Рагева. С динамично шоу “Инфинити” вниманието приковаха и 3 фризьорки от “Christian of Roma” – Елена, Миолена и Вили. Заедно с три танцьорки те превърнаха финалният етап от фиксирането на прическите на своите модели в изпълнение за бис.

“Благодаря на всички приятели – аз съм най-щастливият човек, защото ви имам. Сърцето, а не продуктите, правят компанията ни силна”, каза управителят на “Christian of Roma” Елена Кристиано. И подари на всички приятели и партньори на фирмата през годините огромно сърце с тайно съдържание.

Водещите Евгени Минчев и Александра Богданска бяха в сребристи тоалети според дрескода на партито

Попфолк певицата Андрея поздрави във видеообръщение “Christian of Roma”, подкрепяна наживо от стилистите си Вили и Маури. Сред гостите бяха естрадната дива Силвия Кацарова, тв-водещата Миглена Атанасова, кралиците на красотата от конкурсите “Мис България” Тамара Георгиева за 2017-а, Габриела Василева за 2012 г. и Габриела Кирова за 2016 г., светският журналист Антон Стефанов. Целувки от сцената раздаде Николета Лозанова, чиято прическа бе променена буквално за секунди от личния й фризьор Венелин Кондаков. За обща снимка на подиума заедно със стилистите Саверио Палма, Вили и Маури и българските асове във фризьорството.

Златка Димитрова бе сред преобразените красавици