Слънце и шоколад заплениха столичани през уикенда

Четвъртото поредно издание на шоколадовия фестивал Grand Chocolate Festival премина отново с огромен посетителски интерес. Най-доброто издание на фестивала до момента превърна уикенда в страхотно преживяване сред изобилие от шоколад. През цялото време на почти всички щандове посетителите имаха възможност да опитат безплатно най-различни сладки изкушения, да поговорят с производители и вносители и да закупят на преференциални цени различни вкуснотии. Сред изкушенията за дегустация присъстваха шоколад с козе и със синьо сирене,  италиански и български сладоледи, сурови и веган шоколади с масло от роза, с ананас, с розов пипер, с пуканки от киноа, течен шоколад, тахани, швейцарски бял шоколад със син чипс, най-различни торти, вина и други.

На близо 3000 кв.м площ се представиха 88 фирми, които представиха най-различни премиум продукти. Фестивалът предостави възможност на всички посетители безплатно да си направят множество забавни снимки на фото будката и да си принтират по една за спомен, забавления за децата в детски кът с аниматори, просторни зони за почивка и хранене, различни фото корнери и активни занимания за деца. В рамките нa Grand Choaolate Festivalпосетителите се насладиха на най-различни изящни шоколадови фигури, майсторски декораторски торти и картини с шоколад, достойни за галерия.

Организаторите вече обмислят и плануват следващото юбилейно пето издание на фестивала, което да бъде още по-интересно и вълнуващо, с нови изненади!