Излезе трилърът “Любимо дете” ( изд. “Летера”) от немската писателка Роми Хаусман

“ЛЮБИМО ДЕТЕ”  – УЖАСЪТ НА ПОХИЩЕНИЕТО

Той казва кога е ден и кога нощ.

Като Господ.

 

Емоционално шокиращ и същевременно дълбоко вълнуващ трилър разгръща късче по късче панорамата на един ужас, който надхвърля всякакви човешки представи.

 

Една млада жена е откарана в болницата след пътно произшествие. С нея е дъщеря й, която разказва ужасяваща история. Очевидно жената е била отвлечена и е била принудена да живее години наред с двете си деца в хижа в гората. Похитителят й, които се смята за неин „съпруг“, държи семейството си откъснато от външния свят и е наложил строги правила, според които дори ползването на тоалетна е определено до минута. Съвсем скоро след постъпването й в болницата се поражда съмнение: дали това не е изчезналата преди 14 години Лена Бек?

Пострадалата отговаря на профила на отвлеченото момиче, но семейството й се кълне, че това не е тяхната Лена.

Бягството на младата жена е само началото на нейния кошмар, защото мъчителят й ще се върне, за да си вземе онова, което смята, че му принадлежи…

Този трилър започва оттам, където другите свършват.

 

 

За автора:

Роми Хаусман е родена през 1981 г. и на 24 години вече работи като шеф на редакцията на телевизионна продукция в Мюнхен. След раждането на сина си работи на свободна практика за телевизията, а от 2016 г. редовно пише за блога www.mymonk.de.

Трилърът „Любимо дете“ е нейният първи роман, по който е заснет сериал.

Роми Хаусман живее със семейството си в уединена горска къща недалеч от Щутгарт.