Орлин Горанов се завръща в ролята на Сам в мюзикъла “MAMMA MIA!”.

Не пропускайте участието на харизматичния изпълнител Орлин Горанов на лятната  сцена на Софийската опера “Музи на водата” на езеро Панчарево само на 28 и 31 юли от 20 часа.

През годините Горанов се утвърждава като популярен поп, джаз и оперен изпълнител. Още при дебюта си на „Младежкия конкурс за забавна песен” през 1978 г. печели „Първа награда” – с представената от него песен „Интимно” (муз. Стефан Диомов). През следващите няколко години е  сред водещите певци в българската популярна музика. Едно от емблематичните му изпълнения е на песента „Светът е за двама” по музика на Мария Нейкова. Има постоянни ангажименти и като оперен певец. Осъществява турнета по цяла Европа. През 2010 г. участва във филма „Мисия Лондон”

Орлин Горанов изненада със смел скок, този път с участието си в океана на световния мюзикъл – “MAMMA MIA!”

След десетки постановки по целия свят и над 60 милиона зрители, този суперхит имаше през юли 2017 премиера с огромен успех и в България, на сцената на Софийската oпера и балет.

Нашата публика има щастието да се наслади на песните на ABBA, създадени от Бени Андершон и Бьорн Улвеус.

Либретото на Катрин Джонсън, по идея на Джуди Креймър, ни пренася на гръцки остров, където любовта, страстите и изненадващите ситуации ни въвличат в една завладяваща романтична комедия.

Режисьор: Пламен Карталов
Диригент: Светослав Лазаров
Сценография: Нела Стоянова
Музикална подготовка на ансамбъла: Виолета Димитрова
Костюми: Християна Михалева-Зорбалиева
Хореография: Риолина Топалова
Тонрежисьор: Владимир Владимиров
Художествено осветление: Емил Динков
Превод: Милена Боринова