Секссимволът Начо Паскал атакува световната сцена с новия си хит “Boom- Boom”

Той вече покори Корея като гост в шоуто “Пееш или лъжеш”
С новия си хит “Boom- Boom”, в който пее и на испански, секссимволът Начо Паскал е готов да завладее и световната сцена.   Идеята за песента е на продуцента  Емил Христов, аранжиментът е на Петьо Лозев, познат като “Dj Alexandro”,  а
текстът и музиката са на триото Начо, Петьо Лозев и рапъра Fipo.
Тъй като в парчето се пее за случващото се в най-забавния ни курорт – Слънчев бряг, видеото е заснето там. Идеята на Начо е да се покаже по естествен начин настроението на курорта, на нощния живот и усмивките на туристите.
Начо Паскал
Режисьор на видеото е Христо Кавалов, създал и първия видеоклип на Начо –  “Дай Ми”.  Заснети са партита, с участието на певеца, както и  централната алея с потока от хора.
“По време на шоуто хората танцуваха и се забавляваха на песента, а някои чужденци ме питаха как могат да намерят парчето, тъй като им харесва много.  Насочваха търсачките на телефоните си от Spotify и YouTube, питайки ме как се казва песента и кой я изпълнява.  Аз с усмивка им отговарях, че е моя и все още не е излязла официално, а те не можеха да повярват, но въпреки това се забавляваха.
Във видеото участват професионални танцьори от Куба, колеги и мои приятели от групата “Havana Stars”. За финал решихме аз и Христо, макар и много изморени от целия снимачен и работен ден, да изчакаме изгрева на слънцето защото светлината, която се получава тогава е незаменима. А именно това се случи и когато заснехме  първия ми клип с него преди години. При изгрева направихме няколко мои индивидуални кадри, в които танцувам във водата”, разказва атрактивният певец.
Начо Паскал
Начо Паскал /Атанас Паскалев/ е роден в семейството на професионални танцьори, които и до днес участват в много  увеселителни програми в Испания. Той говори цели 5 езика –  дълги години е живял в Испания,  учил е с италианци, говори също руски и английски научава. 
В България изгрява, когато се явява на кастинг в шоуто „Пееш или лъжеш“, но успява да покори и публиката в различни краища на света. В Корея, където трябва да представи България, всички го мислят за фитнес инструктор, заради фигурата му. Когато запява „Деспасито“, всички онемяват и видеото му само за дни има над 6 милиона зрители. След година вече е гост-звезда  в корейското шоу „Пееш или лъжеш“.