Училището за музикален театър отбелязва края на втория си семестър със спектакъл

“Следващият” може да гледате на 21 януари на сцената на Сити Марк Арт Център

Училището за музикален театър отбелязва края на втория си семестър със спектакъла “Следващият” из “Хрониките на следователя” по текстове на Реймон Кьоно и песни от популярни мюзикъли на сцената на Сити Марк Арт Център на 21 януари от 19.30 часа.

Градският транспорт е атрактивно и пълно с изненади място, на което можем да станем свидетели на отегчени шофьори, изнервени пътници, безлични тълпи от забързани хора, поредица спирки, глупави спорове, сиво ежедневие… А може би дори и нещо крайно неочаквано! Чрез изразните средства на мюзикъла, учениците на Училището за музикален театър разказват една колкото обикновена, толкова и невероятна история, в която реалното и мистичното се преплитат в едно.

Режисьор: Христина Ангелова

Вокален педагог: Даниела Станкова

Хореограф: Петър Герзилов

Асистенти: Виктор Ибришимов и Моника Иванова

Участват:

Мирослава Бурнева, Снежина Рангелова, Мариета Драгиева, Дариа Стоянова, Миа Боева, Валентина Станкова, Росица Павлова, Яна Бахчеванова

Със специалното участие на Петър Герзилов в ролята на следователя

Очакваме ви на 21 януари от 19:30 ч. на сцената на Сити Марк Арт Център на бул. “Янко Сакъзов” 30, а билети може да намерите на касата на Сити Марк Арт Център и онлайн на www.cmart.info.

Организатор е Училище за музикален театър, основано в началото на 2022 година от Даниела Станкова — академичен музикант и дългогодишен преподавател по вокално майсторство, създател на Училище за певци “D Stars” и “Star Camp” – Летен лагер за талантливи деца с насоченост към мюзикъла. Целта на училището е да изгражда, развива и реализира дебютиращи артисти, да надгражда уменията и да подчертава ндивидуалността на професионалистите в сферата на сценичните изкуства. Програмата включва обучение по вокално майсторство за музикален театър с преподавател Даниела Станкова, актьорско майсторство с преподаватели Христина Ангелова и Моника Иванова, актьорско майсторство чрез песен с преподавател Виктор Ибришимов и танцово изкуство с преподавател Петър Герзилов, както и майсторски класове и допълнителни модули водени от специалисти в сферата, като Гергана Стоянова, Симеон Владов и Ивелина Томова.

Проектът УМТ е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”.