Sofia Summer Fest, 25 септември, хип-хоп фестивалът HELL ENERGY Fest

Заповядайте на хип-хоп фестивала HELL ENERGY Fest Vol. 2 при спазване на всички противоепидемични мерки

 Тази събота, 25 септември, хип-хоп фестивалът HELL ENERGY Fest ще се проведе на сцената на Sofia Summer Fest при спазване на всички актуални противоепидемични мерки. Сред изпълнителите, които ще зарадват феновете на тежките бийтове, са 100 Kila, DARA, Боро Първи, Маги Джанаварова, Wosh MC, Alex P, Madmatic, Skiller и DJ Cass. Дългоочакваното второ издание на събитието със заявка за най-голям хип-хоп фестивал у нас ще се проведе с медиен партньор The Voice.

След като през 2019 HELL ENERGY Fest наложи нов стандарт в хип-хоп забавлението в България, тази година фестивалът се завръща с още по-наситен лайнъп. Феновете ще могат да закрият подобаващо летния сезон с горещи изпълнения на живо, много изненади и гарантирани забавления, които противоепидемичните мерки позволяват. Билети за събитието са в продажба през мрежата на Eventim, както и тук.

HELL ENERGY Fest е организиран с подкрепата на напитките HELL ENERGY – една от най-динамично развиващите се марки бързооборотни стоки в света. Брандът традиционно посреща очакванията на българските си фенове, като ги подкрепя в интересите им и споделя с незабравими изживявания.