Държавна опера Русе представя “КОЛЕДА EXTRAVAGANZA”

На 22 декември, петък, от 19 часа в Доходно здание, Държавна опера Русе представя “КОЛЕДА EXTRAVAGANZA”-Празничен коледен концерт със специалното участие на Михаела Филева!

Блестящ коледен концерт с богата програма, съдържаща най-прочувствените коледни песни ще поднесат на русенската публика солистите на Държавна опера-Русе в компанията на най-новия си приятел – „певицата на нежността и очарованието“ – Михаела Филева и оркестъра на Държавна опера – Русе! В калейдоскоп от любими и познати мелодии, които сме свикнали да чуваме в дните преди Коледа, пъстроцветието на празничното настроение ще завладее и покори всички без остатък – артистите на сцената, оркестрантите, публиката!

Диригент – маестро Владимир Бошнаков!

“Срещите ми с Русенската публика винаги са били много вдъхновяващи!

Нямам търпение за 22-ри декември, когато отново гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт с участието на солистите и оркестъра на Държавна Опера Русе под диригентската палка на маестро Владимир Бошнаков!

Ще изпълним любимите ни мелодии вдъхновени от празника, както и моята музика!

Очакваме ви с нетърпение, за да споделим Коледния дух заедно!” – думи на талантливата любимка на публиката Михаела Филева, която съвсем скоро ще озари голямата сцена на Доходното здание заедно с оркестъра и солистите на Държавна опера Русе!

Билети на каса Опера и онлайн на

www.ruseopera.com и в мрежата на www.grabo.bg