Пловдив е сред претендентите за Балканските туристически Оскари

„Парк и СПА Хотел Марково“ спечели и превъзходните оценки на гостите си
  Носителят на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг –   „Парк и СПА Хотел Марково“, е сред п ретендентите за златните статуетки на   седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.
Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата, ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в емблематичния 5-звезден хотел Маринела. 
Парк и СПА Хотел Марково е разположен в полите на Родопите и предлага уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения.
Мечтаната семейна СПА почивка е само на 2 км южно от Пловдив и осигурява бягство от шума на големия град.
Хотелът разполага с 110 помещения, като гостите могат да избират между Стандартна и Делукс стая, Делукс Студио, Делукс Апартамент и ВИП Апартамент.
“Основна наша мисия е да развием и предоставим услуги на най-високо ниво за туризъм от семеен тип. Доказателство за тези намерения са и последните нововъведения в хотела — Четири топли вътрешни басейна, два от които с детски атракциони, външно джакузи с гореща вода и голям външен басейн за летния сезон. Р азширяването на външния парк с люлки, катерушки, въжена пирамида и уникалната «Въжеландия» е гаранция за пълноценна семейна почивка! На вниманието на вашите деца са и зала за аркадни игри и PlayStation 4, както и външни клатушки и детски въртележки тип карусел. За разлика от други хотели в Пловдив и региона, тук ще намерите възможност да релаксирате пълноценно и да се разходите на чист въздух, като не забравяйте да се отбиете и през нашия мини зоокът, любим на гостите от всички възрасти”, споделят от управата на хотела.
Той е носител на серия от престижни награди като – Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация), Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry), Най-добър четиризвезден градски СПА хотел с най-атрактивен детски увеселителен парк на 2019 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация) и др.