Създателите на родния Флинстоун правят летящи острови в столичен МОЛ

“РИМ-РОК България”  е финалист за Business Awards 2024
Добрите примери в бизнеса у нас и на Балканите ще бъдат представени от юбилейното десето издание на годишните награди Business Awards 2024. Събитието, организирано от международната платформа за сътрудничество -GLOBAL LEADERS, ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Финалист за златните статуетки е 
 “РИМ-РОК България” – семейна фирма, която вече 20 години е без конкуренция на родния пазар и работи с големи клиенти.

Производителите на изкуствени скали, изкуствени дървета и камъни от щампован и шлайфан бетон, вече има и нови индивидуални проекти – “летящи острови”. Те бяха инсталирани като декорация в Сердика център по идея на арх. Тилева.

Фирмата нашумя и с ледената зала в музея в Пловдив, създадена по идея на проф. Пимпирев, която ще приюти ледени риби от Антарктика.
Клиенти на “РИМ-РОК България” са Зоологическа градина в София,  Регионалният Природонаучен Музей – Пловдив, Аква парк – Албена, Гранд Хотел Велинград, Природонаучен Музей Чепеларе, множество частни хотели, къщи за гости и т.н.

Миналата година компанията изгради най-големия външен кът в СПА комплекс “Св. Георги” в с. Балдево, наречен “Флинстоун”, а сега работи по изграждането на новия терариум за крокодили в Музея в Пловдив.

Ние се стремим да се усъвършенстваме с единствената цел да задоволим всеки каприз на нашите клиенти. Всеки клиент на фирмата получава безплатен проект, пет годишна гаранция и поддръжка на обекта, както и копие от сертификатите на всички материали вложени в обекта. Особено много се гордеем с работата си в Зоологическа градина в София, където сме част и от голямото семейство на осиновителите. Гордеем се с множеството обекти, които сме изградили и благодарим на тези, които ни се довериха”,  споделя Магдалена Гоцева, управител на  дружеството. 

 

Партньори на церемонията са Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания и други.