На 14 февруари: Сити Марк Арт Център представя “ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ”

На 14.02.2021 г. две представления от 18:00 ч. и от 19:30 ч.!

Театрален отряд Сценична треска и Projector Plus представят:
Извънредно положение
Театрален отряд Сценична треска са Здрава Каменова и Богдана Трифонова. Те носят сценичната треска в кръвта си – живеят я, използват я, вдъхновяват се от нея, не ги напуска и когато са под прожектора, и когато са под душа. Богдана и Здрава разказват истински житейски истории, искрено, смешно и безстрашно в “Апетит”, “Танго в Космоса” и „Извънредно положение”. Последното, се ражда естествено и наложително, по време на … извънредното положение през пролетта. Към отряда се присъединява и актрисата Стефания Колева, а на 26 януари, Сценична треска ще играят „Извънредно положение“ в Сити Марк Арт Център.

„Извънредно положение“ е комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.
Здрава, Богдана и Стефания разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена.