Венелин Добрев от Uspelite.bg е едно от лицата в книгата “Хората, които променят България”

Имаме прекрасни новини! Един от съоснователите на Uspelite.bg – Венелин Добрев е един от хората в 30-те истории в книгата “Хората, които променят България”!

Авторът на книгата Даниел Пенев е събрал между страниците на книгата историите на 30 невероятни личности, които допринасят за това нашата страна да бъде едно по-добро място.

Даниел Пенев, автор на „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории“, и AMG Publishing ви канят на премиерата на книгата, която показва, че тази негативна представа за България далеч не е толкова достоверна, колкото изглежда на пръв поглед.

През последните 30 години в България стана модерно да се твърди, че тук нищо не се получава. Да, България със сигурност трябва да се справи с високите нива на корупция и битова престъпност и да запълни дефицитите в здравеопазването, образованието и правосъдието. Наличието на тези проблеми обаче не означава, че страната не напредва или че тук няма почтени, образовани и трудолюбиви хора, които коват промяната с ежедневни действия. Именно такива хора представя Даниел Пенев в дебютната си книга, която излиза по повод 30-годишнината от началото на прехода към демокрация у нас.

Авторът ще разкаже как, защо и кога е решил да напише тази книга и как е подбрал героите на историите в нея. Заедно с него ще бъдат и голяма част от участниците в това литературно приключение. Водещ на премиерата ще бъде Ася Методиева, бивш водещ на сутрешния блок на Българската национална телевезия (БНТ) и настоящ докторант в областта на политическите науки в Централноевропейския университет (ЦЕУ), която ще долети от Будапеща специално за събитието. За доброто ви настроение сме подготвили и няколко изненади.

Сборникът „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории“ ни запознава отблизо с 30 вдъхновяващи българи от света на бизнеса, образованието, културата, спорта, медиите и неправитествения сектор у нас. С действията си всички те доказват, че добрината, постоянството и щедростта вършат повече и по-добра работа от мрънкането и търсенето на оправдания. Чрез тази книга Даниел Пенев иска да мотивира възможно най-много свои сънародници да се посветят на смислени занимания, които им носят удовлетворение и им позволяват да допринасят за подобряването на средата тук.

Очакваме ви на 7 ноември 2019 г. в любимия литературен клуб „Перото“ в НДК.
Начален час: 19:00 ч.
Входът е свободен.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment on “Венелин Добрев от Uspelite.bg е едно от лицата в книгата “Хората, които променят България””

Comments are closed.