Енчо Керязов представя „Обичай смело“

Каним ви на премиера на „Обичай смело“ – биографията на Енчо Керязов, който вече 30 години е на сцена и е един от най-успешните еквилибристи в цял свят! След като поради извънредното положение събитието, планирано за 28 март, не се състоя, е време да отпразнуваме НА ЖИВО появата на #ОбичайСмело. Заповядайте на 27 юни, събота, в 17:30 ч. в кино Кабана!

Обичай смело“ е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по дългия път, по който върви вече 30 години.

Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до Oбщина Ямбол.

Енчо Керязов ни припомня колко е важно да отстояваме най-съкровените си стремления. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.

Ще бъде вечер, щедра на изненади, очакваме ви!

 

Издателство „Колибри“

 

Енчо Керязов представя „Обичай смело“ — Colibri