Златното момиче на България Симона Пейчева се присъединява към екипа на БНТ

 

Симона Пейчева

Симона Пейчева е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна световна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри – в Атина и в Пекин. В момента е председател и треньор на СКХГ “СиВи Спорт“, в който тренира деца от 5 до 15 годишна възраст.

След спорта, телевизията е другата голяма любов на Симона. ТВ кариерата й започва през 2010 г. като водеща на предаването „Така го правят жените“. После става част и от екипа на TV7, като водеща на собствена рубрика в предаването  „Усещане за жена“. Последната й изява е като водеща на тегленията на числата на  Национална лотария в ефира на Нова.

Симона Пейчева се завръща на екран като водеща на най-новото предаване в ефира на БНТ 2 – „Неделни нюанси“, което ще се излъчи на 1 ноември 2020 г. от 12:30 часа.

Свикнала съм да бъда пред публика и да показвам какво мога. По това си приличат спортната ми кариера и работата и ми на малкия екран. Обичам телевизията, защото тя ми дава възможност да разкажа всички красиви и интересни истории, към които любознателността ми ме води. Има толкова много интересни хора, чиято работа обогатява обществото ни – ще ги видите в ефира на БНТ 2 в „Неделни нюанси“,“ казва Симона Пейчева.

Екипът на предаването дава заявка, че ще има по нещо интересно за всеки. Ще срещат зрителите с познати и любими лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса. Ще разказват и личните истории на непознати хора с големи сърца. Запазено място в предаването имат и водещи здравни специалисти, консултанти по хранене и персонални треньори, които ще дават ценни съвети и препоръки. Туристическите дестинации по света и у нас също са в списъка с материалите, които зрителите ще видят.

 

Гладайте „Неделни нюанси“ всяка неделя от 12:30 часа по БНТ 2