Камен Донев и моноспектаклите му превземата парка на Военна академия

Великолепният Камен Донев ще представи двете си представления – авторски моноспектакли: “Възгледите на един учител за Народното творчество” и “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” на 10 и 11 юли на Открита сцена в парка на Военна акадамия. Началото на постановките ев 21:00 ч., а това ще бъде десетото им поредно изиграване на това, толко прекрасно за театър, място. Двете дати са преместените от “София Моно 20202” и притежателите на билети от тогава за тях, ще важата без презаверка.

След близо 4 месеца на пълна изолация, в момента актьорът Камен Донев стартира голямо оптимистично лятно турне. То ще включи срещи с публиката из цяла България и ще продължи през цялото лято. Датите 10 и 11 юли в София ще са първите и единствени в столицата за лятото. Турнето на актьора ще приключи на 30 септември с голям концерт в Античния театър в Пловдив, с участието на гост-изпълнители.

Билети за 10 и 11 юли за двете постановки в София в парка на Военна академия можете да закупите от системата на Тicketportal.bg тук:

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43786 и тук: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43785

Предлагат се още в книжарници Booktradeing, Office1 Superstore и бензиностанции OMV. Можете да се присъедините към събитията във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/297818394704305/

и тук: https://www.facebook.com/events/4202322496475392/

Другите постановки, които бяха преместени, поради дъждовете, ще се играят на нови дати на сцената в парка, както следва:

  • “Изневери в повече”  – на 23 ЮЛИ
  • “Aз, досадникът” – на 26 ЮЛИ
  • “Мариус 50” – на 8 СЕПТЕМВРИ
  • “Грамофонът” – на 9 СЕПТЕМВРИ
  • “Черното пиле” – на 10 СЕПТЕМВРИ

Следете и за другите спектакли, концерти и събития, които ще се случват на Открита сцена в парка на Военна академия, през цялото лято – в сайта Ticketportal.bg и на страницата им във фейсбук./БГНЕС