Крафт бира, БГ манджи и здрав рок на фест в Пазарджик

Второто издание на БириМанджаро – фестивал за крафт бира и храна в Пазарджик, е с нови дати и същата любима локация – парк „Стадиона“. Тази година форумът за българските занаятчийски продукти ще се проведе от 10 до 12 юли, съобщиха организаторите.

“Оставаме верни на идеята и по време на фестивала всеки ще може да се запознае с истински български храни и напитки и техните производители”, обяви те в аванс.

Фестът няма да мине без качествена музика. Освен от бира и наздравици, паркът ще бъде завладян и от здрави китари. Сцената на БириМанджаро 2020 ще превземат: Група Остава, Дичо & Неговата банда, Rocka Rolla, Queen Tribute, AC/DC трибют, Voice and Fingers, Mainische Blasmusik – Баварска духова музика, Dino Rock, Група Стойност.

“Ела и покори върха на вкуса “БириМанджаро“. Наслади се на разнообразие на истинска, ръчно приготвена бира и храна, дневни забавления, сред които семейни игри с България играе, въздушна и бирена йога и още много изненади! Входът за всички концерти и тази година ще бъде напълно безплатен!”, призоваха организаторите.

 

 

Oбщина
Пазарджик