Театър с Аладин до барбекю в парка

Драматичен театър „Никола Вапцаров” в Благоевград възобновява дейността си и кани своите зрители на “Театър в парка”. Културната институция открива един малък летен театрален сезон в нетрадиционна обстановка. Целта е да се програмират, организират и проведат атрактивни представления и събития до края на месец юли в интересна и привлекателна среда.

Първите две срещи със зрителите, почитатели на Мелпомена, ще бъдат на 25 и 26 юни от 21:00 часа в зоната за барбекю, която се намира до езерото в парк “Бачиново”. А в главната роля ще бъде талантливият актьор Аладин Алиибрахим, който ще представи своето stand-up шоу “От личен опит. Дотук”.

“Това е алтернативен жанр, който не разчита на театралната илюзия и предразполага да бъде представян на нетрадиционно място. Шоуто със сигурност не представя отличния опит на актьора, а напротив. Лишен от баналности или битовизъм, Аладин споделя абсурдите на живота си”, казаха в анонса от театъра.

Местата за събитието са ограничени заради изискванията, свързани с коронавируса. Билети се продават на касата на Драматичен театър “Никола Вапцаров”, пропуски могат да се запазят и на телефон: 0879 52 37 29.

АВТОРKmeta.bg