SPICE Music Festival 2021 събира Дони и Момчил

Дони и Момчил са първите български изпълнители, прозвучали в MTV. Песента им “Уморени крила” се качва на висока позиция в холандския Билборд, а английското списание “Q” ги подрежда между най-големите групи на света за 1997 г заедно с U2 и Oasis.

 

 

Песента им “Нестинарка” излезе в милионен тираж в сборния диск: “Sounds like a new Europe”. Те са  два пъти носители на награди за цялостен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.

 

 

Повече от 20 г. след последният съвместен концерт от шеметната им кариера, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена, в съвместна изява с останалите музиканти от “Фондацията”, под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”. Двамата ще се съберат отново само на SPICE Music Festival 2021 на 6 август 2021 г.

 

 

Програмата тепърва ще бъде допълвана с още артисти, а участие в предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили и Maxi Jazz – основателя и неповторим глас на култовите FAITHLESS, STEREO MC’s, BOMFUNK MC`s, „лошото момче” на американския рап COOLIO, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA и VENGABOYS!.

 

 

Все още промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 може да се купи онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

 

 

Фестивалът ще се проведе на 6, 7 и 8 август 2021 г. в Бургас.

 

kmeta.bg