Канадски DJ пристига у нас за тематично седемдесетарско парти

 Канадският DJ/продуцент и предприемач John Acquaviva, основател на най-известния онлайн магазин за електронна музика в света Beatport и един от най-добрите диджеи в света идва в България за тематично събитие. Партито ще бъде на 4 май в клуб TELL ME и ще носи горещото име “Еротика” и дрес код Маями 70-те.

Независимо от вашето участие на електронната сцена, шансовете да сте чували името Acquaviva са големи, поради неговото силно влияние в музикалния бизнес.  Заедно с техно титана Richie Hawtin формират един от най-влиятелните лейбъли Plus 8. Двамата дават началото и на първата технология за миксиране на дигитални файлове Final Scratch, предшестваща популярния софтуер, използван от повечето диджеи в света – Traktor.

 

Най-скорошните постижения на неуморния John са награждаването му, като пионер на електронната музика в Ибиза през 2017 и основаването на невероятно успешния инвестиционен фонд Plus 8 Equity, компания за рисков капитал в ранна фаза, която си партнира с лидери на музикална индустрия и инвестира в иновативни музикални компании.