Квартет БЕЛКАНТО гостува в Музей-галерия „Анел“

Не пропускайте тази вечер! Концертът на Квартет „Белканто“ е за ценители. Музикантите с изключителни гласове ще представят първия си самостоятелен албум „Нюанси“ в изисканата артистична атмосфера на Музей-галерия „Анел“. Ако имате нужда от релакс с „вечните“ балади, арии и популярни песни, този концерт е за вас! Ще влезете в ритъма и настроението на Con Te Partiro, Caruso, O Sole Mio,  La Donna Е Mobile, You Raise Me Up, Hallelujach, Ti Amero, Bochemian Rhapsody, Ветрове, Герой, Конь, Позови меня тихо по имени… През последните години тяхната интерпретация на тези вечни хитове се превърна в разпознаваемата им визитка. Те са канени на стотици национални, общински и частни тържества, където неизменно са аплодирани и извиквани на бис.

Quartet BELCANTO е умела симбиоза между 4-ри огнено-темпераментни характера с впечатляващи гласове, събуждащи взрив от емоции във всяка публика, до която се докоснат. Групата е създадена през 2015 г. от екипа на  Х-Фактор България. Тео, Тончо, Светльо и Вальо покоряват сцената на предаването с уникалните си изпълнения и печелят сърцата на публиката.

За появата на албума „Нюанси“ съществен принос има д-р Боян Цветков, подкрепил финансово проекта. Квартет „Белканто“ благодари на Максим Горанов от „Диана Експрес“ за възможността да запише този албум в неговото студио.

Заповядайте в Музей-галерия „Анел“ на 17 септември от 19,30 ч.

Вход: 12 лв.