Кино на открито в центъра на София до края на август

Кино вечери на открито в парка се организират на емблематичния стадион “Юнак” в центъра на София. Вече е ясна програмата с филмите за кино вечерите до края на август. Изборът е направен от “Чучков Брадърс”.

Сред филмите, които ще бъдат прожектирани, е и “18% сиво” – вторият пълнометражен филм на режисьора Виктор Чучков-син след успешния “Тилт”. Продуцентът Борислав Чучков прочита едноименния роман на Захари Карабашлиев и откупува правата за филмиране. В главните роли са актьорът и певец Рушен Виденлиев и Доля Гавански. Прожекцията на “18% сиво” в лятното кино ще е на 22 август със специалното участие на стадион “Юнак” на режисьора и част от екипа.

“Целта беше да имаме леки и приятни, забавни филми, които са подходящи за гледане на открито с приятели. Водещо беше желанието ни хората да се забавляват с лятно настроение”, споделят организаторите.

Кино вечерите на стадион “Юнак” стартират на 16 август (неделя) с друга нова българска продукция – филма “Бащата”. Приключението на баща и син, което ще ви замисли и разсмее, е по кината от 24 юли.

В програмата на лятното кино до края на август са още филмите:

“Без милост” – 17 август

“Лудетини”  – 20 август

“Травелатор” – 21 август

“18% сиво” – 22 август

“Ма Ма”  – 25 август

“Малкият Буда” – 26 август

“Малкият самурай” – 28 август

Началният час на всички филми ще бъде 21,30. Билетът за прожекция е 10 лв., като в цената е включена и една безплатна бира. Билети са в мрежата на Еventim и на входа на стадион “Юнак”.

Местата ще бъдат разположени съгласно актуалните разпоредби за спазване на мерките срещу разпространението на коронавируса.

Лятното кино в парка се намира в Борисовата градина, до Националния стадион “Васил Левски” и точно до метростанция “Стадион Васил Левски”. Стадион “Юнак” вече е познат като място за приятно прекарване, а през лятото всекидневно е предпочитано място за споделяне на емоции с приятели.

На 27 август на стадион “Юнак” ще пее Стефан Вълдобрев.

kmeta.bg