Любо Киров представя новия си албум „Целуни ме“ в София на 16 април

Изпълнителят е подготвил и подарък за феновете. Всеки с билет ще получи и албума

 

Любо Киров ще представи новия си албум „Целуни ме“ с голям концерт в Joy Station в София на 16 април. Изпълнителят е подготвил и подарък за феновете. Всеки с билет ще получи и новия му албум.

В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. „Целуни ме“, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно.

Следват „Говоря ти сериозно“ и „Усеща се сила“, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в „Арена Армеец“ през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.

Феновете ще чуят за първи път песента „Ако сме двама“, както и дуетите на Любо Киров с DARA „Вече няма как“ и с Поли Генова „Тръгни навреме“.

„Целуни ме“ събира още превърналите се в хитове „Където няма време“ със Стенли, „Не бих могъл“ с  Pavell & Venci Venc’, „Мога“ с Михаела Маринова, „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.

Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Автор на снимката за визията на „Целуни ме“ е Петър Вълчев.

Тази година Любо Киров ще представи албума си с големи концерти в страната и в чужбина. Вече са обявени датите за Варна – 29 април, Бургас – 3 август, и Пловдив – 9 август.

Изпълнителят подготвя и грандиозен концерт в Лондон. Събитието ще бъде на 22 май в легендарната лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били изпълнители като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, чийто талант излиза извън всякакви граници и клишета. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди – за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др.

Любо Киров влезе в класацията на Forbes България, като най-влиятелния поп музикант за 2021 година.

Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в „Гласът на България“.

БИЛЕТИ за представянето на „Целуни ме“
София: https://bit.ly/35j6plq
Варна: https://bit.ly/3p5ZiDU
Лондон: https://bit.ly/3z2MIcb
Бургас: https://bit.ly/3qyaPMU
Пловдив: https://bit.ly/37Ri2B3