“Мери бойс бенд” празнува 25 години

Класическата музика среща мелодичния рок в един изключителен акустичен концерт, посветен на 25-ата годишнина на “Мери бойс бенд”. Събитието е на 20 ноември от 20 ч. в концертната зала на Централния военен клуб в София, научи ДУМА от Мария Мутафчиева. Насладете се на красивата музика на любимата група и виртуозните изпълнения на струнен квартет “Александър”, настанени удобно в най-красивата зала в България, гласи поканата към почитателите на групата. Вратите се отварят в 19.30 ч.

На живо ще прозвучат любимите песни от албумите “Непознати улици”, “Само за теб”, “Дългият път към дома” и “Щастливи дни”. На място желаещите ще може да си вземат двойния диск “Mary Boys Band Collection”, който излиза по повод годишнината. Колекцията включва всички песни на групата.

Музикантите с вълнение си припомнят първото си участие през далечната 1995-а на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, срещи с почитатели, музикални изяви, албуми, награди и песните “Непознати улици”, “Дългият път към дома” и “Слънчогледите” в учебници по музика, те споделят, че най-голямото признание е, че песните им са харесвани и се пеят. “25 години сме на музикалната сцена в България. Искаме да го отбележим сред хората, които ни обичат. Поканили сме и приятели – квартет “Александър”, за да бъде концертът още по-красив. Каним всички почитатели на стойностната музика да дойдат. Те са ни верни партньори вече 25 години. Благодарим за обичта и подкрепата!”

За концерта ще бъдат спазени всички ограничителни и предпазни мерки. В залата ще бъдат допускани само хора с маски. С цел по-голяма безопасност и спокойствие на възрастните, този път не се препоръчва посещението на деца до 7-годишна възраст. Ако това е наложително, ще влизат безплатно и с маски. “Пазете се, слушайте и подкрепяйте българската музика! Живи и здрави, ще бъдем заедно на 20 ноември”, казват музикантите.

 

 

Източник