Ученици направиха филм “Искам да остана в България”

Ученици от Училищния Парламент към професионална гимназия “А.С.Попов” в София, направиха специален филм по идея на агенция за публични комуникации VIP Communication PR на тема “Искам да остана в България”, който ще бъде представен по време на Осмото издание на Наградите за журналистика в края на май.  

Управляващите съдружници на  VIP Communication PR – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, направиха дарение за Училищния Парламент по време на традиционния празник на професионална гимназия, а директорът на гимназията – инж. Мирела Хитова, прие събраните от няколко благотворителни кампании на  VIP Communication PR средства. 

Сред гостите на събитието бе и г-жа Наталия Футекова, изпълнителен директор на  ERP Academy, партньор на  кампанията.

Кампанията “Искам да остана България” се провежда по инициатива на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, под патронажа на Ротари Клуб – Самоков и ERP Academy.
Ученическият парламент /УП/ е самостоятелна организация за самоуправление на учениците от ПГАВТ “А.С.Попов” на доброволен принцип. Той съществува вече повече от 13 години и се състои от управителен борд и общо събрание. 
От четири години насам в УП съществуват 3 комисии: “Проекти и благотворителност”, “Спорт”, “Ред и дисциплина” отговарящи за различни дейности.
Най-новата комисия създадена в началото на учебната 2017/2018 г. е “Връзки с обществеността”
УП организира множество благотворителни кампании, инициативи целящи превенция на противообществени прояви, както и различни спортни турнири.

Банковата сметка за дарение на кампанията “Искам да остана в България” е:  Ротари клуб – Самоков, IBAN BG68STSA93000022762438

One Comment on “Ученици направиха филм “Искам да остана в България””

Comments are closed.