Орлин Павлов представя новия си албум “Още малко…”

Днес, 25 януари, Орлин Павлов ще представи албума “ОЩЕ МАЛКО…” за първи път на клубна сцена. Музикално пътешествие, на което може да се качите с билет за концерта, а преживяването ще е гарантирано незабравимо. Отлитаме “с едно крило” в 23.00 часа!

След зашеметяващия успех в зала 1 на НДК през октомври миналата година, сега Орлин отправя своето предизвикателство към фенове и почитатели, но този път на клубна сцена. Съставът от музиканти ще е също толкова грандиозен, емоциите още по-големи и опияняващи, а спомените неповторими!

Музикантите, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club заедно с певеца ще са единадесет: Мартин Ташев – тромпет и вокали, Милен Кукошаров – пиано, Васил Вутев – барабани, Борислав Бояджиев – перкусии, Владислав Мичев – тромбон, Венелин Георгиев – саксофон, Георги Стойков – тромпет, Евден Димитров – бас, Волен Милчев – вокали и Ангел Дюлгеров – китара. Зад пулта за настроението ще се погрижи небезизвестният DJ STEPHANE LOVE.

Билетите са в продажба в мрежата на EVENTIM на цена 20 лева. В деня на концерта ще са 25 лева. Билетът не осигурява седящо място!

Резервации може да си направите тук:
https://www.sofialiveclub.com/events/1021/stage