Парис Хилтън се сгоди

Милиардерската наследница Парис Хилтън се сгоди за гаджето си Крис Зилка. Това стана, след като той ѝ предложи брак по време на романтичната им ски почивка в Аспен и то с грандиозен пръстен.

“Толкова се вълнувам, че съм сгодена за любовта на живота си и мой най-добър приятел. Никога досега не съм се чувствала толкова щастлива, защитена и обичана. За мен той е перфектен във всеки един аспект и ми доказа, че приказките наистина съществуват”, обяви самата Парис за сп. “Пийпъл”, малко след като Зилка падна на коляно пред нея в зимния курорт в Колорадо – момент, който тя направи обществено достояние чрез профила си в Инстаграм.

Според сведенията моделът и актьор е предложил на възлюбената си с пръстен с 20-каратов диамант на стойност 2 милиона долара.

36-годишната певицата, актриса, бизнес дама, дизайнерка и понастоящем и диджей и Крис Зилка се познават от 8 години, когато се запознават на парти на “Оскари”-те. Едва преди две години обаче двамата започват и да се срещат. Връзката им стана публично достояние тази година, през февруари, когато двамата започнаха да публикуват общи снимки в социалните мрежи и да се обсипват взаимно с комплименти и нежности. През юли Зилка дори си татуира името на Парис с известния шрифт на „Дисни” и обясни, че се е спрял именно на него, защото за него „да бъде до нея е най-магическото и изпълнено с щастие място на света”. Междувременно преди близо месец Парис пък коментира в интервю за сп. “Тайм”, че в очите ѝ Зилка ще бъде “перфектният баща и съпруг” някой ден.

https://www.youtube.com/watch?v=7BeSDLGpXMQ