Нови летни бижута привличат туристи в Созопол и Лозенец

Новооткритият “Оазис дел Сол” и бар “Ботъл” щурмуват Морските Оскари 

Курортът Лозенец, който е сред най-предпочитаните за българските туристи и това лято, влиза с още една номинация в надпреварата за Морските Оскари, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън. Призовете за четвъртото издание на Морските Оскари ще бъдат връчени на 17 август в царската градина на луксозния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци, известен като Шумерски дворец.   

Партньорите на събитието номинираха новооткрития хотел Оазис дел Сол, разположен на първа линия на атрактивния плаж Oasis Beach, отличен със син флаг, отвори врати през юли т.г.. Малкият и модерен хотел предлага спокойна и уютна атмосфера, непосредствено до него са ресторантите на плаж Oasis Beach – тайландски, стек хаус, плажен бар. Оазис дел Сол предлага и All Inclusive вариант на изхранване, който е все по-предпочитан от туристите.


Поредна номинация има и за Созопол  – тематични дневни партита привличат туристите на плажа в новооткрития Бийч бар “Ботъл”, разположен на плаж “Хармани” в Созопол. Интериорът е артистичен в светли тонове, а палмите и цветните пуфове, разпръснати по пясъка, създават допълнително настроение за гостите на плажа. Непринудената обстановка, прекрасната гледка към морето в съчетание с добре подбрана музика и освежаващи коктейли са рецептата за успех на “Ботъл”-бара. 


Основна цел на Морските Оскари е да популяризират и отличат най- добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com


Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.