Филип Киркоров представя новото си шоу в България

Мега спектакълът проследява живота на певеца

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Киркоров ще представи новото си шоу “New Project”Я+R” второе Я” (“Второто ми аз”) премиерно в пет български града.Той ще гостува в София на 8 юни, в Пловдив на 10 юни, Бургас – 12 юни, Варна -14 юни, Русе – 17 юни.

Идеята за мега спектакъла идва от желанието за подобряване на шоуто, създадено от творческия двигател на “Сирк дю Солей” – Франко Драгоне.

След реализацията на всички замислени идеи обаче се получи едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект.

Тонове на техническо оборудване,асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3Д анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт.

В новата си програма звездата от български произход кани зрителите в пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства.  Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите “Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам”. Така зрителите успяват да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.

В  програма си певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров. Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий” , “Ибица”и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова “Уважаемый автор” (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

 Шоуто  на  Филип Киркоров в гр. Пловдив ще се състои в многофункционалната зала „Колодрума Пловдив”. Стойността на билетите ще бъде от 40 до 120 лв.

Източник:Maricabg,Facebook

Avatar

About Златка Вълканова

View all posts by Златка Вълканова →