Група “ОСТАВА” с пролетен концерт

Момчетата ще разказват нови истории чрез музика

Група „ОСТАВА” ще представят първия за тази година концерт на голямата музикална сцена в Sofia Live Club. Зад пулта до тях ще бъде и верната им приятелка Пинг Понг Галя.

В априлската вечер момчетата ще изсвирят най-доброто от репертоара си, но голямата изненада ще са две чисто нови парчета, несвирени и нечувани от голямата аудитория до този момент.

След успешния последен албум на бритпоп бандата, сега предстои излизането на най-новото им вдъхновение. Момчетата обещават да ни разкажат нови истории, така както само те го могат, чрез своята музика…, а тя определено им се получава. “Океан“, „Мини тяло“, „Шоколад“, „Ще дойдеш ли с мен“, „Бесен“ и много други, ще звучат в столичния клуб специално за вас!

Свилен, Жоро, Сашо, Дани и Боян очакват своите фенове този петък, в Sofia Live Club, за да се издигнем високо, музикално вдъхновени и емоционално заредени!

Стартът ще бъде даден в 23.00 ч., а вратите ще бъдат отворени в 21.00 ч. Билетите в деня на концерта ще се продават на място на цени от 20.00 лв.

Avatar

About Златка Вълканова

View all posts by Златка Вълканова →