Историята на жената, която захвърли порно индустрията, за да стане пастор

Бившата порно звезда Кристъл Басет захвърля луксозния си начин на живот, за да стане пастор.

Кристъл, която живее в Ню Йорк споделя, че е изкарвала 300 000 долара годишно, с участието си в над 100 филма за възрастни.

Майката на три деца обаче загърбва този начин на живот, след като намира “пътя към Бога” и започва да посещава местната църква. Там тя среща и своя бъдещ съпруг, Дейвид, който ръководи църква в Ню Йорк.

Това определено беше крайна промяна. Преминах от едната крайност, в другата. Трябваше да се измъкна от целия този живот“, споделя Кристъл за Дейли мейл..

Басет забременява с най-големият си син Джъстин на 16 години. Амбицирана да му даде най-доброто начало в живота, тя се мести от дома си в Северна Каролина в Холивуд, Калифорния и започва да работи като модел и да танцува, за да си плати наема.

След известно време се запознава с агент на филми за възрастни и започва новата си кариера, привлечена от обещанието да спечели $ 30,000 на месец.

Но първите ѝ снимки, в къща в Малибу и донасят травма: “Спомням си, че след сцената си взех душ за около два часа и плаках“, споделя Кристъл. – “Тогава реших да спра, но след около месец се завърнах и започнвах отново”.

За да преживее сцените, Кристъл се тъпче с различни лекарства и пие алкохол. Семейството ѝ обаче я подкрепя, въпреки че се бори известно време с идеята ѝ за кариера: “В началото и двамата бяха много разочсаровани, но в крайна сметка се справихме”.

Освен проблемите с алкохола, Кристъл захвърля парите си за спортни коли, имение и собствен нощен клуб.  “Аз просто живях за себе си и за сина си и наистина не мислех за последиците от създаването на такива филми филми“.

Няколко променящи живота събития, включително ужасяваща автомобилна катастрофа през май 2014 г., карат Басет да осъзнае, че трябва да промени начина си на живот. Кристъл слага край на нестабилна интимна връзка и търси убежище в религията.

По думите ѝ: “В деня, в който бях спасена, почувствах, че проповедникът просто ми говори директно. Беше като, че той проповядваше само на мен и в този ден почувствах, че Бог ми говореше чрез пастора и всичко, което каза беше вярно. Коленичих и просто се молех на Бога да ме освободи от всичко. Майка  ми и сестра ми бяха там и просто всички плачеха. И това беше денят, в който бях спасена”.

Кристъл иска да напусне порно индустрията, но преди това трябвало да завърши един последен филм. “Имах договор, който трябваше да бъде изпълнен. Трябваше да изпълня две сцени, които бяха ужасни”, споделя тя.

Гледайки назад, Кристъл вярва, че се е присъединила към индустрията, защото е била сексуално малтретирана като дете. “Сега съм наред, но ми отне много време” каза тя. “Няколко години бях на терапия и разбрах защо съм избрала живота, който водих.”

Майката се влюбва в съпруга си Давид, след като се срещат в църквата, където той е пастор.

Двойката се жени през декември 2014 г. и скоро след това им се ражда син, Картър.

“Дейвид е човек, който мисли, че твоето минало е твоето минало. Не можеш да продължаваш да гледаш към него”.

С подкрепата на семейството си, Кристъл се обучава да стане парамедик и пастор. Тя и Давид са основали своя собствена църква, “Християнския живот на Новото начало” във Фултън, Ню Йорк и се надяват да използват историята си, за да вдъхновят другите.