Класация определя кои са “най-тъпите” страни в света

Изданието “thetoptens” определя кои са “най-глупавите” държави в света. В анкетата може да участва всеки, като гласува за страната, която смята за най-глупава. В зависимост от дадените отговори, пръво място заема Хърватия, а България се нарежда на 15-то място. Участниците в изследването могат да дават и конентари, с които да обосноват отговорите си.

Ето как изглежда класацията:

1 Хърватия

2 САЩ

3 Северна Корея

4 Ватикана

5 Сърбия

6 Мозамбик

7 Италия

8 Зимбабве

9 Индия

10 Аржентина

11 Гърция

12 Полша

13 Косово

14 Ирак

15 България

 

Инересно е, че осем от първите 15 държави в класацията се намират в Европа.

Хърватите са описани като хора, които обожават военните престъпления и военнопрестъпниците. Един от комнтарите гласи, че хората там не искат нищо повече от това да бъдат германци: “това ги поставя в специална глупава категория“.

“Хърватският народ е толкова тъп. Правителството, взима пари само за себе си, а бедните и глупави цивилни винаги гласуват за най-лошото правителство и след това остават изненадани, след като вече няма пари. Също така повечето хора слушат ужасна музика, предимно от Косово”.

Коментарите за САЩ са следните:  “Много американци честно не могат да ви кажат разликите между комунизма, фашизма, социализма и капитализма. Има много идиоти, които ще кажат, че САЩ е най-добрата страна в света за живеене. Ние също така се пренебрегва лошата история на тази страна в училищата и се учи, че американците правят само “добрини”, без значение какви”.

“Просто погледнете нашата избирателна система, 2 от последните 5 избори, губещият на изборите спечели. Това е и третият път в последните 5 избори, които ние избрахме идиот за президент. (Джордж У. Буш и Доналд Тръмп). Също така се гордеем с това, че слагаме най-умните хора в тази страна и мразим науката, сякаш това е дяволски магия. Мнозина се гордеят, че не помагат на другите и обичат да ритат хората, когато са надолу, заявявайки, че всичко е тяхна вина. Ние вкарваме повече пари в нашето спорт, отколкото в образованието.
Освен това лесно можем да говорим в подкрепа на войни. Погледнете Сирия и Иран, хората са готови да воюват с тях. Говорихме лесно за война с Ирак”.

 

За България има само един коментар: “България е”.

 

One Comment on “Класация определя кои са “най-тъпите” страни в света”

Comments are closed.