Син на музите – Песенен рецитал на Арсений Арсов

16 юли от 19:00 часа в ГХГ – Варна

Песенен рецитал на Арсений Арсов – тенор
Клавирен съпровод Руслан Павлов
С участието на Марина Винокурова – цигулка
Водещ Ивайло Христов
Песни от Шуберт, Менделсон, Шуман и Брамс

Палитра от емоции в песенния спектакъл на Арсений Арсов на „Варненско лято“
Актьорът Ивайло Христов, пианист и цигуларка се включват в музикалните картини от Шуберт, Менделсон и Шуман на 16 юли в Градската художествена галерия. Спектакълът „Син на музите“ с обичания и ценен варненски тенор Арсений Арсов е за тези, които търсят разнообразието на жанровите форми и палитрата от емоции. В концерта на 16 юли в Градската художествена галерия от 19 ч. клавирният съпровод ще е на Руслан Павлов, ще участва и Марина Винокурова с цигулка, а водач на публиката в песенното пътешествие ще е актьорът Ивайло Христов.

В концерта са включени творби на най-големите немски майстори на песента – Шуберт, Менделсон, Шуман и Брамс. Те разгръщат своята музика като разкриват преживяванията, страстите и конфликтите в човешките взаимоотнтошения, предадени в поезия. Арсений Арсов ще направи зрителите съпричастни към това песенно богаство с подкрепата на своите сценични съмишленици. Заедно те ще покажат онези вокални и инструментални образи и сюжети, които са претворени гениално и са се превърнали в огледало на човешкия интимен свят.
Музикалната вечер е за всички, които търсят нестандартното поднасяне на музиката с една подчертана артистична и романтична багра.