Откриване на XXIII Международен панаир на занаятите и изкуствата

На 1 Август 2019 г. в 20:00 ч. на Сцена “Раковина” в морската градина на гр. Варна откриваме най-голямото арт изложение в България.

Варненци и гостите на града ще имат възможност да се насладят на концерт- спектакъл със специалното участие на изпълнителите от Ария България и Ансамбъл “Варна”.
Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се провежда всяка година от 1 до 21 август в Морската градина на гр. Варна- между “Морско казино” и Сцена “Раковина”.

През 2019 г., Панаирът ще се проведе за 23-ти път.
Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният Панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика“, е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.
Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби.
За своята 23-годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се превърна в едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости.